Keressen bennünket Újpesten: 1046 Budapest, Nádor utca 64.|+36 1 231 0750|info@ashen.hu
ashen.hu

Egy profi béreljen profit! - Ashen - az intelligens iroda

ashen.hu - az intelligens iroda

Egy profi béreljen profit!

Minden, ami egy nyomtatótól elvárható, sőt…

  • Nyomtatás, másolás, szkennelés és fax funkció
  • Könnyű kezelhetőség, 12,7 cm-es érintőképernyő
  • Mobil készülékről bárhonnan nyomtathat és szkennelhet
  • Kis helyigényű, ideális asztali elhelyezéshez
  • 38 lap/perces nyomtatási sebesség
  • Akár 70 kép/perc szkennelési sebesség

Legyen az Öné beruházás nélkül,
akár havi 7600 Ft+áfa* áron!

Részletes termékismertető (letölthető pdf)

Mit érdemes tudni a Canonról?

Innovatív vállalat

A világ 500 vezető cége (Global Fortune 500) közé tartozó Canon a világ legnagyobb és leginnovatívabb képalkotó megoldásokkal foglalkozó vállalata. A cég éves értékesítési bevételének 8%-át kutatásra és fejlesztésre fordítja, és évek óta a legtöbb amerikai szabadalmat benyújtó technológiai vállalat. A világ egyik legismertebb és legmegbízhatóbb márkája 1994 óta van jelen közvetlen márkaképviselettel a magyar piacon, mint Canon Hungária Kft.

A Canon vállalati filozófiája

A Canon vállalati filozófiája a Kyosei egy japán kifejezés, amelynek jelentése együtt élni és együtt dolgozni a közös jóért – ez határozza meg a vállalat értékeit és üzleti tevékenységét is.

Folyamatosan fejleszti a képalkotás technológiáját, és innovációk segítségével arra törekszik, hogy mind jobban láthassuk és ezáltal jobbá tegyük a világunkat. A Canon az egyetlen olyan vállalat a képalkotás terén, akik a kitűnő optikai és képalkotó termékekkel a rögzítéstől a megtestesítésig szolgáljuk a fogyasztók és üzleti és profi felhasználók munkáját, kreativitását és sikereit.

Komplex megoldásokat kínálunk

Bármilyen irodai dokumentum menedzsment igényei is legyenek, van az Ön számára személyre szabható megoldásunk! A Canon irodai berendezések: egyfunkciós és multifunkciós nyomtatók, különböző kapacitású dokumentumolvasók széles választéka az egyénre szabható üzleti szoftverekkel és felhő megoldásokkal kombinálva a mai kor hibrid munkakörnyezetének kihívásait biztonságosan és termelékenyen kezelik.

Együttműködésünkkel támogatjuk Önt versenyképességének fejlesztésében. Hatékony munkamódszerekkel segítünk üzleti dokumentumainak, bizonylatainak feldolgozásában és biztonságos tárolásában, és költségeinek racionalizálásában.

Fenntarthatóság

A Canon régóta elkötelezetten dolgozik azon, hogy mind a saját tevékenységének, mind az ügyfelek nyomtatási munkájának környezeti hatását csökkentse. A környezetvédelem érdekében a „gyártás-felhasználás-újrahasznosítás” megközelítést alkalmazzuk.

Felelősséggel tartozunk tevékenységeink környezetre gyakorolt hatásait illetően, ezért minden területen szilárd rendszerekkel, eljárásokkal és szabályzatokkal igyekszünk ezeket szinten tartani, ezáltal kisebb ökológiai lábnyomot hagyva magunk után. Ide kattintva még többet megtudhat a Canon fenntarthatósági stratégiájáról, szabályzatairól és céljairól.

Egy profi béreljen profit!

Canon i-Sensys X 1238iF digitális multifunkciós nyomtató akciós ajánlat

A Canon i-Sensys X 1238iF gyári új készülék 36 hónapos bérleti szerződéssel már havi 7600 Ft+áfa áron elérhető.
A bérleti díj tartalmazza 500 nyomat elkészítésének teljes körű költségét is! 500 oldal feletti nyomatok díja: 2,95 Ft+áfa/A4 nyomat.

Az akciós árakat 2021. december 31-ig, illetve a készlet erejéig tudjuk biztosítani.

A tájékozatónk kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek.

További információért, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat!

Érdekli az ajánlatunk? Az alábbi űrlap kitöltésével küldjön üzenetet nekünk!

A *-gal jelzett mezők kitöltése kötelező.

Kapcsolat
1046 Budapest, Nádor utca 64.
+36 1 231 0750
Nyitvatartás

hétfő:

9:00–16:30

kedd:

9:00–16:30

szerda:

9:00–16:30

csütörtök:

9:00–16:30

péntek:

9:00–14:00