Keressen bennünket Újpesten: 1046 Budapest, Nádor utca 64.|+36 1 231 0750|info@ashen.hu
ashen.hu

Rólunk - Ashen - az intelligens iroda

ashen.hu - az intelligens iroda
Rólunk

RÓLUNK

Egy nyomtató soha nem állhat meg.
Legyen kis cég, nagy cég, vagy akár egyszemélyes vállalkozás, tevékenykedjen bármilyen iparágban, egy közös biztos van bennük: nyomtatásra szükségük van.

1996 óta azon dolgozunk, hogy ügyfeleink minden körülmények között használni tudják készülékeiket.
Ismerjen meg minket!

Érdeklődjön személyesen!

Értékeink

RólunkSzemélyre szabott megoldások

Az Ön vállalkozása is megérdemli, hogy a nyomtatás ne feladat és akadály legyen, hanem lehetőség a jobb kommunikációra.
Legyen szó nyomtatásról, másolásról, archiválásról, e-mail küldésről fekete-fehérben, vagy színesben: a testhezálló irodai megoldásaink nemcsak a hatékony napi munkát segítik, de a magasabb minőség mellett akár komoly megtakarítást is eredményezhetnek.

Biztonság

Mit sem ér egy gép, ha elromlott és éppen nem működik? – Szervizünk több évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársai folyamatos gyártói képzésekben részesülnek. Jelentős alkatrészraktárunk és cseregép-parkunk biztosítja, hogy a nyomtatás ne álljon meg, és a legkomolyabb ügyfélelvárásoknak is meg tudjunk felelni.

Kiszámíthatóság

A megfelelő nyomtató vagy multifunkciós gép kiválasztásának legfontosabb eleme az üzemeltetés teljes folyamatának megtervezése. Így egyszerre látjuk a gép beruházási költségeit és a várható üzemeltetési költségeket a gép teljes életciklusára. Ezzel elkerülhetők a nem várt vaskos javítási számlák és a méregdrága alkatrészcserék.
Példányszámos szerződéseknél a működés valamennyi műszaki kockázatát átvállaljuk, így a gép egész élettartama alatt kiszámíthatóan alacsony költséggel üzemeltethető.

Kapcsolat
1046 Budapest, Nádor utca 64.
+36 1 231 0750
Nyitvatartás

hétfő:

9:00–16:30

kedd:

9:00–16:30

szerda:

9:00–16:30

csütörtök:

9:00–16:30

péntek:

9:00–14:00