\"Ashen
FőoldalTermékekSzolgáltatásokAkciókKapcsolat
Keresés:
Új generációs Canon nyomtatóplatform: imageRUNNER ADVANCE

Budapest, 2009. október 20. – A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata bejelentette az új, fejlett multifunkciós nyomtatóplatformon működő imageRUNNER ADVANCE sorozatot. A frissen bemutatott nyomtatóplatformmal a Canon egy teljesen új, multifunkciós nyomtatókból álló terméksorozatot vezet be az irodai és a kis kapacitású nyomtatók piacára.


Az új platform könnyebben integrálható a dokumentumkezelési munkafolyamatokba, így növeli a szervezetek hatékonyságát, csökkenti a működési költségeket és a környezeti terhelést, illetve magasabb szintű dokumentumbiztonságot eredményez. A Canon szakemberei az irodai eszközök új termékcsaládját, az imageRUNNER ADVANCE C5000 sorozatot (30/35/45/51 oldal/perc) és a C7000 sorozatot (55/65 oldal/perc) a mai üzleti környezet egyre komolyabb elvárásainak megfelelően alakították ki a kis- és középvállalkozások, illetve a nagyvállalati részlegek számára.

A színes multifunkciós nyomtatók új generációja, a Canon díjnyertes iR termékcsaládjának sikere, illetve az ügyfelektől és partnerektől kapott észrevételek alapján több száz újítással rendelkezik. Az új, fejlett vezérlő a gyorsabb feldolgozásnak köszönhetően nagyobb teljesítményt biztosít. A Canon egyedülálló MEAP technológiájának továbbfejlesztése és az Adobe, a Microsoft, az NTWare és más vezető szoftvergyártókkal való együttműködés biztosítja az egyszerű integrálást az általános irodai rendszerekbe. Így az üzemeltetés nemcsak hatékonyabbá, hanem biztonságosabbá is válik.

Az imageRUNNER ADVANCE automatizálja a papírigényes dokumentumkezelő folyamatokat, és gördülékenyebbé teszi a dokumentumalapú kommunikációt, így támogatja a munkaerő termelékenységének növekedését. Az új platformmal a felhasználók gyorsan és több célhelyre olvashatnak be papírdokumentumokat. A felhasználói igényeknek megfelelően az új platform számos fájlformátumot – például az Adobe® PDF, Adobe® PDFA1b, Office Open XML és Reader Extensions formátumokat – támogat. Így az új modelleknek köszönhetően egyszerűbb a papíralapú dokumentumok használata, a jelölésekkel és megjegyzésekkel bővítés, illetve a hosszú távú archiválás folyamata.

Az összes imageRUNNER ADVANCE eszközbe beépített nagy méretű, jó minőségű TFT LCD érintőképernyős felhasználói kezelőfelület segítségével a vállalatok egyedi igényeiknek megfelelően alakíthatják a képernyők beállításait. A felhasználók az automatizált, egyérintéses munkafolyamatok segítségével személyre szabhatják és felgyorsíthatják a számukra legfontosabb funkciók elérését.

Az imageRUNNER ADVANCE termékcsalád nagyobb dokumentumbiztonságot nyújt, és megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Az adott vállalat egyedi elvárásainak megfelelően az eszközök biztonsága alkalmazotti azonosítókártyákkal, felhasználókövető nyomtatással és a merevlemezek eltávolításával egyaránt elérhető. A kulcsfontosságú üzleti adatok megóvhatók egy dokumentumbeolvasási védelmi zár segítségével, amely biztonságos vízjellel látja el a nyomtatott dokumentumokat, illetve az Adobe® LiveCycle Rights Management házirendkiszolgálóval, amellyel felügyelhető a beolvasott PDF-dokumentumok hozzáférése.

A tervezők az imageRUNNER ADVANCE megalkotásakor a környezetvédelemre is gondoltak, figyelembe véve az eszközök teljes élettartamának minden eseményét és az előállított dokumentumokat is. A termékcsalád az iparág legjobb energiahatékonysági mutatóival rendelkezik: a teljes széndioxid-kibocsátás akár 50 százalékkal is alacsonyabb lehet. Az új termékcsalád több külső alkatrésze is bioműanyagból készült, valamint a berendezések megfelelnek az Energy Star és az ROHS előírásoknak.

A Canon az imageRUNNER ADVANCE platformhoz a hatékony iW360 szoftvercsomag új verzióját is kifejlesztette. Az új iW Desktop segítségével a felhasználók egyszerűbben kezelhetik a készüléket, így minden korábbinál könnyebben állíthatók elő professzionális megjelenésű dokumentumok.

Az imageRUNNER ADVANCE C7000 és C5000 sorozat mellett a Canon az imageRUNNER ADVANCE C9000 PRO sorozatot is bemutatta. Ezek a kis kapacitású termelési környezetbe készült professzionális nyomtatók az imagePRESS felhasználóinál kisebb kapacitást igénylő nyomtatási szolgáltatók elvárásai szerint készültek.

Az imageRUNNER ADVANCE termékcsalád Európa-szerte 2009 utolsó negyedévében kerül forgalomba.

 Költséghatékony fekete-fehér nyomtatás az új, kompakt Canon nyomtatókkal
Milliárdokat lehetne megtakarítani
Az imagePRESS C1+ egyedi nyomtatási lehetőségek új távlatait nyitja meg.
Versenyképes színek
Most a legkedvezőbb feltételekkel korszerűsítheti irodáját, így csekély erőfeszítéssel biztosíthatja, hogy üzleti kommunikációja a legeredményesebb legyen.
Kiváló színes dokumentumok egyszerűen a Canon iRC1021i nyomtatójával
Hatékony otthoni és irodai munkavégzés a Canon PIXMA MX850 továbbfejlesztett funkcióival
A Canon új PIXMA MX7600 irodai multifunkciós berendezése forradalmasítja az irodai és otthoni nyomtatást
Kiváló minőségű fotónyomtatás otthon a Canon PIXMA iP2600 fotónyomtatóval
Újabb nagyformátumú nyomtatók a Canontól
A Canon új EOS modellje az igényes amatőr fotósoknak

Jobbak-e a multifunkciós készülékek?