\"Ashen
FőoldalTermékekSzolgáltatásokAkciókKapcsolat
Keresés:
Költséghatékony fekete-fehér nyomtatás az új, kompakt Canon nyomtatókkal

 

Budapest, 2010. február 1.A Canon Europe, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata bejelentette kompakt, fekete-fehér, A3-as multifunkciós nyomtatóinak új termékeit, az imageRUNNER 2500 és az imageRUNNER 2300 családot. Mindkét sorozat termelékeny és költséghatékony fekete-fehér nyomtatást, másolást, lapolvasást és dokumentumkezelést tesz lehetővé a kis és közepes méretű munkacsoportok, valamint szervezetek számára.

Az imageRUNNER 2500 bővített választéka tíz kompakt eszközből áll, és a jelenlegi iR 2018/30 sorozatot váltja fel. Magasabb teljesítmény és rövidebb válaszidő jellemzi, így növeli a munkahelyi termelékenységet. A termékcsalád tagjai igen nagy papírkapacitás mellett percenként akár 45 oldal nyomtatására is képesek, és az első példányok alig 3,9 másodperc után készülnek el. A felhasználók gyorsan és egyszerűen olvashatnak be és küldhetnek el színes dokumentumokat vagy akár tömörített PDF fájlokat hálózati helyekre és FTP szerverekre, valamint a Canon i-Send szolgáltatás esetén az e-mail címekre.

Az új sorozat nagy méretű intuitív érintőképernyője tovább növeli a hatékonyságot és használhatóságot, valamint közvetlenül USB-meghajtóra is lehetővé teszi a beolvasást. Az automatikus kétoldalas nyomtatás és a választható belső tűzés további idő- és munkamegtakarítást eredményez.

Az imageRUNNER 2500 sorozat alacsonyabb karbantartási költséggel működik: kialakítása egyszerűbbé teszi a szervizelést, mivel a nagyobb teljesítményű dobegység csökkenti a karbantartáshoz szükséges időt és eszközöket. A PCL és a PostScript nyelvek támogatása tökéletes integrációt nyújt a vállalat már meglévő informatikai rendszereibe. A hálózati működésre felkészített eszközök biztosítják a rendszergazdák számára, hogy az iW Management Console segítségével felügyeljék a hálózaton működő MFP készülékeket. Az imageRUNNER 2500 sorozat a Canon e-Maintenance szolgáltatásával is kompatibilis, amely maximális működési időt eredményez, és hiba esetén a szervizpartner azonnali értesítést kap. Az e-Maintenance, az automatizált leolvasással és a fogyóanyagok figyelésével csökkenti az adminisztratív terheket is.

A belépő szintű imageRUNNER 2300 sorozat kisebb munkacsoportok és szervezetek számára készült, amelyeknek napi szinten nincs szükségük a színes nyomtatásra. Az új eszközök – amelyek a sikeres iR 2318L modellt váltják fel – akár 20 lap/perc sebességű nyomtatással, kifejezetten rövid válaszidővel és könnyen használható ötsoros LCD-kijelzővel növelik a hatékonyságot. Az eszközök költséghatékony megoldást jelentenek a szervezetek számára, valamint a hálózati nyomtatás és beolvasás lehetősége rugalmasságot biztosít, mivel az egész munkacsoport egyetlen eszközt használ.

Mindkét sorozat rendelkezik EnergyStar-minősítéssel, és alacsony TEC*-értékeiknek köszönhetően energiahatékonyság szempontjából kategóriájuknak vezető készülékei. Az új imageRUNNER 2500 sorozat fogyasztása alvó állapotban alig 1,5 watt.

A vállalatok most még inkább törekednek arra, hogy ésszerűsítsék kiadásaikat és növeljék termelékenységüket. A kompakt fekete-fehér eszközök új, kibővített választéka költséghatékony fekete-fehér nyomtatást, másolást, színes lapolvasást és dokumentumküldést tesz lehetővé, mindezt helytakarékos és felhasználóbarát formában. Nem minden szervezetnek van szüksége színes nyomtatásra, különösen igaz ez a kisebb vállalatokra, valamint az ügyvédi irodákra és a közszféra szervezeteire. Az új fekete-fehér kompakt MFP sorozatok kialakítása ezen piac igényeinek felel meg, és nagy teljesítményű és költséghatékony nyomtatási megoldást kínálnak” – mondta Paul Rowntree, a Canon Europe európai marketingmenedzsere.

A Canon imageRUNNER 2500 sorozat tagjai a Canon imageRUNNER 2520/i, 2525/i, 2530/i, 2535/i és a 2545/i. A Canon imageRUNNER 2300 sorozat tagjai a Canon imageRUNNER 2318 és 2320. Európában mindkét sorozat 2010. februárjától elérhető.Új generációs Canon nyomtatóplatform: imageRUNNER ADVACE
Milliárdokat lehetne megtakarítani
Az imagePRESS C1+ egyedi nyomtatási lehetőségek új távlatait nyitja meg.
Versenyképes színek
Most a legkedvezőbb feltételekkel korszerűsítheti irodáját, így csekély erőfeszítéssel biztosíthatja, hogy üzleti kommunikációja a legeredményesebb legyen.
Kiváló színes dokumentumok egyszerűen a Canon iRC1021i nyomtatójával
Hatékony otthoni és irodai munkavégzés a Canon PIXMA MX850 továbbfejlesztett funkcióival
A Canon új PIXMA MX7600 irodai multifunkciós berendezése forradalmasítja az irodai és otthoni nyomtatást
Kiváló minőségű fotónyomtatás otthon a Canon PIXMA iP2600 fotónyomtatóval
Újabb nagyformátumú nyomtatók a Canontól
A Canon új EOS modellje az igényes amatőr fotósoknak

Jobbak-e a multifunkciós készülékek?