\"Ashen
FőoldalTermékekSzolgáltatásokAkciókKapcsolat
Keresés:
Az imagePRESS C1+ egyedi nyomtatási lehetőségek új távlatait nyitja meg.

Az imagePRESS C1+ nyomdagép a Canon kiemelkedő V-toner rendszerét alkalmazza, amely különlegesen finom szemcsés festékével és olajmentes fixálásával rendkívül nagy színteret, kinézetre és tapintásra az ofszetnyomtatáshoz hasonló nyomatokat eredményez az ezzel járó költségek és mennyiségi kötelezettségek nélkül.

Funkciók

  • Kiemelkedő minőség - kinézetre és tapintásra az ofszetnyomtatáshoz hasonlít

  • Új üzleti lehetőségek szédítően új hatásokkal: fémes nyomatok, vízjelek, forma - és inverz bevonatok

  • Széles színskála és kiemelkedő színállandóság

  • A hordozók széles választékán kitűnő eredmények 


 imagePRESS C1+

 

Új lehetőségek az átlátszó festékkel
Az imagePRESS C1+ más dimenziókba helyezi a felhasználók gyártási képességeit. Az új átlátszó festék használatával csodálatos hatásokat érhetünk el és rengeteg új, kiemelkedő szolgáltatást nyújthatunk ügyfeleinknek.
Fémes hatású nyomat - Az átlátszó festék és a CMYK világos féltónus segítségével fémes jelleg hozható létre.
Ezekkel a hatásokkal kitűnő minőségű meghívók készíthetők, amelyekkel ügyfeleink feltűnnek és jó benyomást tesznek.Vízjelek - Az átlátszó festék használatával az utalványokon és jegyeken vízjelek hozhatók létre. A vízjel kitűnő, gazdaságos biztonsági megoldást jelent a hamisítás ellen, mert azonnal eltűnik, amint valaki megpróbálja lemásolni. Fomalakk jellegű matt / fényes bevonat - A felhasznált hordozótól függően az előnyomott CMYK oldalra felvitt átlátszó festékkel megnyerő szépségű matt vagy fényes hatások érhetők el. Fordított matt bevonat - A matt hatás létrehozásához a fényes felületekre átlátszó festéket kell nyomni. A fényes és matt közötti különbség valóban kiemelkedő hatású felületeket hoz létre, ami nagyszerű látványt nyújt a formatervezett csomagolásokon és üdvözlőkártyákon. Egészlapos matt bevonat - A nagyobb felületre vagy egész lapra felvitt átlátszó festék megvédi a terméket a karcolásoktól és kis mértékben a víz hatásától.

Sokoldalú kötészeti műveletek
A sokféle kötészeti művelet - beleértve a jelölőfüleket, a V-hajtású füzetkészítést és a lyukasztást - valóban sokoldalú nyomtatásra ad lehetőséget.

A kis sorozatú színes nyomtatáshoz és próbanyomatokhoz kitűnő
Az imagePRESS C1+ fejlett képátviteli szalagrendszert (AITB) tartalmaz, amely a kitűnő hatás elérése érdekében a legkülönfélébb hordozókon optimalizálja a festék eloszlatását. Ezen kívül a magas szintű képstabilitás-vezérlő rendszer garantálja a kitűnő színstabilitást.

A testre szabott  megoldások széles  választéka  révén egyszerűen  integrálható a  meglévő munkafolyamatba.
Ha kis sorozatú színes nyomtatási és próbanyomat-készítési lehetőségeit szeretné új dimenzióba helyezni, a Canon kiemelkedő imagePRESS C1+ gépe a válasz.Költséghatékony fekete-fehér nyomtatás az új, kompakt Canon nyomtatókkal
Új generációs Canon nyomtatóplatform: imageRUNNER ADVACE
Milliárdokat lehetne megtakarítani
Versenyképes színek
Most a legkedvezőbb feltételekkel korszerűsítheti irodáját, így csekély erőfeszítéssel biztosíthatja, hogy üzleti kommunikációja a legeredményesebb legyen.
Kiváló színes dokumentumok egyszerűen a Canon iRC1021i nyomtatójával
Hatékony otthoni és irodai munkavégzés a Canon PIXMA MX850 továbbfejlesztett funkcióival
A Canon új PIXMA MX7600 irodai multifunkciós berendezése forradalmasítja az irodai és otthoni nyomtatást
Kiváló minőségű fotónyomtatás otthon a Canon PIXMA iP2600 fotónyomtatóval
Újabb nagyformátumú nyomtatók a Canontól
A Canon új EOS modellje az igényes amatőr fotósoknak

Hogyan tároljam a másolópapírt?