\"Ashen
FőoldalTermékekSzolgáltatásokAkciókKapcsolat
Keresés:
Kiváló színes dokumentumok egyszerűen a Canon iRC1021i nyomtatójával

Sosem volt ilyen egyszerű és gazdaságos a színeket irodájában munkába állítani, mint most. A Canon iRC1021i multifunkciós készüléke meglepően nagy teljesítményű kis méretéhez képest. Minőségi A4-es nyomatokat állít elő gyorsan, kezelőpanelje az igényekhez igazítható, kiváló a dokumentumok biztonsága terén is - mégis megfizethető.

 

Gyönyörű színek

Az iRC1021i színes nyomatai biztosan magukra vonják mindenki figyelmét. A megnyerő 2400 x 600 dpi-s felbontás ajánlatait ellenállhatatlanná teszi, jelentéseit biztos figyelembe veszik, mert dokumentum-kommunikációs színvonala a kritikus versenyszint fölé kerül.

Termelékenység  21 oldal/perc

Nyomtatás, másolás, beolvasás, adás vagy fax - minden gyors és egyszerű az iRC1021i multifunkciós géppel. A színes és fekete-fehér nyomtatás sebessége 21 oldal percenként. A robusztus dokumentumadagoló és a 850 lap kapacitású papírellátás nagy nyomtatási munkák igényeit is kényelmesen kielégíti.

Az értékes iSend kommunikációs funkció lehetővé teszi, hogy az iRC1021i elküldjön fájlokat e-mail címre, munkaasztalra, ftp- és fájlszerverre.

Mindig könnyű 

A nagy, 3,5 hüvelykes kijelző és az Easy-Scroll vezérlőtárcsa minden funkció elérését egyszerűvé teszi. Magától értetődő illusztrált beállítási és hibaelhárítási varázslók mutatják, hogyan kell a gépet használni, így a kezelés mindig problémamentes.

Méretek

Meglepő, hogy egy ilyen nagy képességű készülék mérete csupán 546x 527 x 632 mm. Új kompakt PDF funkciónk a fájl méretét 1/20-ára csökkenti, ezáltal sokkal gyorsabb az információ áramlása, anélkül, hogy a minőség jelentősen romlana.

Hatékony irányítás, hatásos védelem

Az iRC1021i gépben működik a Canon színességérzékelő funkciója, mely minden oldalnál megvizsgálja, vajon tartalmaz-e az adott oldal színes részt. A költséget ez a funkció lecsökkenti, mert a színekért csak akkor fizet, ha valóban használja őket. Nincs szükség a készülék állandó figyelésére, mivel az eMaintance automatikusan jelent minden problémát a karbantartást szolgáltató szervezthez a gyors megoldás érdekében.

Az iRC1021i  használható a Canon uniFLOW Output Manager programjával, mely egy sor extra funkciót végez. Lehetőség van a használat és a költségek nyomon követésére, a védett nyomtatásra, mellyel a dokumentumot megőrzi a kíváncsi szemek elöl, míg a jogosult felhasználó nem azonosítja magát kártyával vagy jelszóval.

Elkötelezettség a természetért

A bekapcsolás után az iRC1021i egy perc múlva kész a működésre. Bizonyos idejű tétlenség után a nyugalmi állapot érvényre jut. Ekkor a fogyasztás csak 1,2W. A kétoldalas nyomtatás a papírtakarékosságon felül a dokumentumok professzionális megjelenését is biztosítja.

 

 

 

 

 

 

 Költséghatékony fekete-fehér nyomtatás az új, kompakt Canon nyomtatókkal
Új generációs Canon nyomtatóplatform: imageRUNNER ADVACE
Milliárdokat lehetne megtakarítani
Az imagePRESS C1+ egyedi nyomtatási lehetőségek új távlatait nyitja meg.
Versenyképes színek
Most a legkedvezőbb feltételekkel korszerűsítheti irodáját, így csekély erőfeszítéssel biztosíthatja, hogy üzleti kommunikációja a legeredményesebb legyen.
Hatékony otthoni és irodai munkavégzés a Canon PIXMA MX850 továbbfejlesztett funkcióival
A Canon új PIXMA MX7600 irodai multifunkciós berendezése forradalmasítja az irodai és otthoni nyomtatást
Kiváló minőségű fotónyomtatás otthon a Canon PIXMA iP2600 fotónyomtatóval
Újabb nagyformátumú nyomtatók a Canontól
A Canon új EOS modellje az igényes amatőr fotósoknak

Színes! Lézer vagy tintasugaras?