\"Ashen
FőoldalTermékekSzolgáltatásokAkciókKapcsolat
Keresés:
Hatékony otthoni és irodai munkavégzés a Canon PIXMA MX850 továbbfejlesztett funkcióival

A Canon MP830-ast felváltó Canon PIXMA MX850-es továbbra is a kiváló minőséget biztosító, 1 pikoliteres cseppekkel dolgozó, 9600 dpi felbontású FINE nyomtatófejet használja, valamint további funkciókat is kínál az otthoni és kisméretű irodák számára. Az automatikus kétoldalas lapolvasást és másolást biztosító, Ethernet hálózatba kapcsolható, 35 lapos automatikus lapadagolóval (ADF) rendelkező Canon PIXMA MX850 a kisvállalkozások számára még nagyobb hatékonyságot és még egyszerűbb használatot biztosít.

A Canon PIXMA MX850 számos új funkciót tartalmaz: a gyorsindítás¹ lehetővé teszi, hogy a felhasználók már a bekapcsolás után 5 másodperccel elindítsák a másolást. Az Auto Image Fix funkció a kinyomtatott kép minőségét javítja, az Arcfelismerés és Témaelemzés funkciókkal optimalizálja az arcok árnyalatát, világosságát és a színtónusát, valamint korrigálja a túl- vagy alulexponálást. A fényképek közvetlenül a nyomtatóra küldhetők a fényképezőgépekből vagy hasonló eszközökről akár a PictBridge¹ technológiával, akár a (legtöbb típussal kompatibilis) memóriakártya-csatlakozón keresztül.

„A Canon PIXMA MX850 kiemelkedő teljesítményt kínál az otthoni és kisméretű irodák számára” – mondta Mogens Jensen, a Canon Consumer Imaging Europe vezetője. „Nyomtatási minősége és sebessége megfelel a kis irodák igényeinek, csúcsminőségű fénykép nyomtatása pedig tovább növeli a gép sokoldalúságát” – tette hozzá Jensen.

 

 

 

A Canon PIXMA MX850 technikai jellemzői:
 • Super G3 nagysebességű fax 8 gyorshívószámmal, 100 kódolt hívószámmal, 107 csoporthívással és 250 bejövő oldal tárolására képes kapacitással
 • Fotólabor minőségű fényképnyomtatás a FINE nyomtatófejjel, amely 1 pikoliteres tintacseppekkel dolgozik, és akár 9600x2400 dpi felbontásra is képes
 • Nagysebességű, kétoldalas nyomtatásra alkalmas 35 lapos automatikus dokumentumadagoló a lapolvasáshoz és másoláshoz
 • Automatikus kétoldalas nyomtatás/másolás, kétutas lapadagolás és közvetlen CD/DVD nyomtatás
 • Gyors nyomtatás akár 31 oldal/perc (fekete-fehér), illetve 24 oldal/perc (színes) sebességben, fotólabor minőségű, 10x15 cm méretű, szegély nélküli kép nyomtatása 21 másodperc alatt (Standard módban)
 • 4800 x 9600 dpi felbontású lapolvasó
 • Gyors másolás akár 31 oldal/perc (fekete-fehér), illetve 24 oldal/perc (színes) sebességen
 • Ethernet-csatlakozás
 • Színenként cserélhető tintarendszer
 • ContrastPLUS technológiával
 • Auto Image Fix szoftver az optimális fényképkorrekcióért
 • Gyorsindítás – a gép már kb. 5 másodperccel a bekapcsolás után készen áll

Professzionális többfunkciós teljesítmény
A Canon PIXMA MX850 35 lapos, kétoldalas lapadagolóval is rendelkezik, amely időt takarít meg a felhasználónak több lapos dokumentumok beolvasása/másolása és faxolása során. A beépített duplex egységgel a felhasználó automatikusan nyomtathat és másolhat a papír mindkét oldalára. A kétutas lapadagolással pedig a nyomtató egyszerre tölthető fel normál és fejléces papírral is.

Kiváló minőségű lapolvasás és másolás
A gyors, kiváló minőségű lapolvasás érdekében a Canon PIXMA MX850 egy 4800 x 9600 dpi felbontású és 48/24 bit (be/ki) színmélységű CIS lapolvasót rejt a színek pontos visszaadásához.
A Push-scan funkció segítségével a beolvasott dokumentumot ki tudja küldeni a hálózatba kapcsolt számítógépekre is, emellett közvetlenül PDF-fájlba is elmenthetjük beszkennelt dokumentumainkat. Számos fényképkorrekciós eljárást is biztosít, mint a fakuláskorrekciót, szemcsézettség mentesítést és háttérfény-korrekciót. A Canon PIXMA MX850 a Canon kettős színrendszer feldolgozási technológiáját felhasználva hűen visszaadja a színeket és a szöveget a beolvasott vagy fénymásolt dokumentumokban és fényképekben. Az automatikus intenzitású (AE)³ másolási technológiával pedig biztosítja a megfelelő expozíciójú másolást.

Fax és hálózati csatlakozás
A Canon PIXMA MX850 nagy sebességű Super G3 faxmodemje használható asztali faxként, de akár közvetlenül számítógépről is lehet vele faxot küldeni. A fekete-fehér és színes dokumentumokat 33,6 kb/mp sebességgel továbbító faxba 100 kódolt hívószám programozható.

A beépített Ethernet (vezetékes LAN) kapcsolódási lehetőséggel rendelkező Canon PIXMA MX850 támogatja a közepes méretű és a növekvő vállalkozásokat is, ezért több felhasználó osztozhat a hatékony fax-, nyomtatási és lapolvasási funkciókon a helyi hálózaton keresztül.

PIXMA kiválóság
A PIXMA multifunkciós készülékek családjának új tagja, a Canon PIXMA MX850 egyedülálló Canon képminőséget és lenyűgöző funkcionalitást biztosít. A FINE nyomtatófej, az eredeti Canon festék és a kiváló minőségű Canon papír által alkotott „technológia háromszög” által a Canon PIXMA MX850 folyamatosan kiemelkedő minőségű, hosszú élettartamú nyomatokat készít.

További információ

A Canon PIXMA MX850 csomagja a következő szoftvereket tartalmazza:

 • Canon MP Navigator EX – Átfogó szoftver a beolvasott képek és dokumentumok kezelésére és szerkesztésére. Az EX verzió számos továbbfejlesztett funkciót tartalmaz: például egyszerűbb lett a keresés és a képek kijelölése, könnyebben használhatóak a PDF-szerkesztő funkciók, valamint számos képkorrigáló és -javító funkció is helyet kapott, mint például a Canon Auto Image Fix funkciója.
 • Canon Easy-PhotoPrint EX – Felhasználóbarát szoftver fényképnyomtatáshoz és más kreatív projektekhez, mint például a naptárak vagy fényképalbumok készítése. Az Easy-PhotoPrint EX a megfelelő méretű és típusú papír kiválasztása olyan további funkciókat is tartalmaz, mint az új automatikus képjavítási (Auto Image Fix), az elmosódott arcok korrigálására szolgáló, a vörösszemhatás-korrekciót megvalósító és a ráncok eltávolítását segítő digitális arcsimító funkciókat.
 • Nuance OmniPage SE – Optikai karakterfelismerő alkalmazás, amely a lapolvasóval beolvasott szöveget karakterekké alakítja, amelyek szerkeszthető és kereshető szövegfájlként menthetők.
 • CD-LabelPrint –Leegyszerűsíti a közvetlen nyomtatást olyan CD és DVD lemezekre, amelyek támogatják a tintasugaras nyomtatást.
 • NewSoft Presto! Page Manager – Megkönnyíti a dokumentumok és fényképek beolvasását, megosztását és rendezését. Emellett a felhasználók csoportosíthatják a kapcsolódó fájlokat azok eredeti, saját formátumának módosítása nélkül is.

Kompatibilitás
A Canon PIXMA MX850 kompatibilis a Windows Vista, XP (SP2), 2000 (SP4) és a Mac OSX v10.3.9 - 10.5 operációs rendszerekkel.

Technológiai ismertető

FINE
Canon szabadalommal védett FINE félvezetőgyártási technológiájával készítik az egyedülállóan nagy számban és sűrűn elhelyezett fúvókát tartalmazó nyomtatófejet. A Canon ezzel biztosítja a piacvezető nyomtatási sebességet és minőséget mind a fényképek, mind pedig a dokumentumok nyomtatásakor.
A Canon PIXMA MX850 modellben lévő FINE nyomtatófejek szemcsementes, fotólabor minőségű nyomtatást eredményeznek azáltal, hogy több millió mikroszkopikus, 1 pikoliteres tintacseppet helyeznek hihetetlen pontossággal a 9 mm átmérőjű fúvókákból.

ChromaLife100

Az elhalványulás megelőzésére a nyomtató a Canon ChromaLife100 technológiáját támogatja, amely az egyedülállóan széles színskálát eredményező eredeti Canon festékeket és a FINE nyomtatófejjel kiválóan együttműködő Canon fotópapírokat jelenti. A nyomtatófej, festék és papír által alkotott „technológiai háromszög” olyan nyomatokat eredményez, amely az ezüst-halogenid képek minőségével és időállóságával vetekszik. Az albumban tárolt fényképek 100 évig, az üveg mögött tárolt képek 30 évig, a levegővel érintkező képek, pedig 10 évig nem halványulnak el.
 
ContrastPLUS
A ContrastPLUS egy, a FINE technológiát alkalmazó nyomtatómű, amely kétféle fekete tintát alkalmaz. A rendszer pigment alapú fekete tintát használ az éles szövegekhez, és a három színes, festékalapú tinta (ciánkék, magenta és sárga) mellett egy festékalapú fekete tintát is alkalmaz, amellyel még nagyobb kontrasztot ad a fényképeknek. Így függetlenül attól, hogy szöveget vagy fényképet nyomtat, a többfunkciós készülék a tintatartályok cseréje nélkül képes elkészíteni mindkét nyomattípust.

Super G3 Fax
A
33,6 kb/mp sebességű Super G3 fax egy fekete-fehér oldalt röpke 3 másodperc alatt (becsült érték) továbbít, míg egy színes oldal elküldése sem tart tovább kb. 1 percnél.

DCG feldolgozási technológia
A kettős színrendszer feldolgozási technológia (DCG) biztosítja a színek lehető legnagyobb mértékű visszaadását a dokumentumok másolásakor és a fotók újranyomtatásakor. A rendszer két különböző, az emberi színérzékelésnek pontosan megfelelő színkezelési eljárást használ, így a még jobb színvisszaadás mellett kiváló olvashatóságot biztosít az első és második generációs másolatok esetében is.

Auto Intenzitású (AE) másolás
Az AE funkció előzetesen beolvassa az üvegre helyezett dokumentumokat, majd elemzi őket, és az eredmények alapján a legjobb másolás eléréséhez megállapítja a megfelelő képfeldolgozási paramétert.

A legfontosabb korrekciós funkciók az alábbiak:

 • Letisztítja a hátteret és kiemeli a karaktereket a szöveges dokumentumokban
 • Megakadályozza, hogy a képek vagy a szövegek átüssenek a lapon
 • Beállítja a nyomtatandó kép optimális kontrasztját
Színenként cserélhető tintatartályok
Az színenként cserélhető tintatartályokból álló rendszer minimalizálja a pazarlást, mivel biztosítja, hogy egyszerre csak egy színt kelljen cserélni. Minden tartályon van egy LED, amely különböző sebességgel villog, ezzel jelezve a tinta alacsony vagy üres szintjét. Így a felhasználók számítógép nélkül ellenőrizhetik a tintaszinteket.
 
PictBridge
A PictBridge egy nyílt szabvány, amely lehetővé teszi a közvetlen, számítógép nélkül történő fotónyomtatást a legtöbb digitális fényképezőgépről és digitális videokameráról.

Fejlett nyomathordozó kezelés
A Canon fejlett nyomathordozó rendszere külön papírtálcán tartja a normál papírt és a fotópapírt, hogy egyszerűen lehessen váltani a feladatok között. Emellett automatikus kétoldalas nyomtatást, valamint közvetlenül CD és DVD lemezekre történő nyomtatást is biztosít.

 Költséghatékony fekete-fehér nyomtatás az új, kompakt Canon nyomtatókkal
Új generációs Canon nyomtatóplatform: imageRUNNER ADVACE
Milliárdokat lehetne megtakarítani
Az imagePRESS C1+ egyedi nyomtatási lehetőségek új távlatait nyitja meg.
Versenyképes színek
Most a legkedvezőbb feltételekkel korszerűsítheti irodáját, így csekély erőfeszítéssel biztosíthatja, hogy üzleti kommunikációja a legeredményesebb legyen.
Kiváló színes dokumentumok egyszerűen a Canon iRC1021i nyomtatójával
A Canon új PIXMA MX7600 irodai multifunkciós berendezése forradalmasítja az irodai és otthoni nyomtatást
Kiváló minőségű fotónyomtatás otthon a Canon PIXMA iP2600 fotónyomtatóval
Újabb nagyformátumú nyomtatók a Canontól
A Canon új EOS modellje az igényes amatőr fotósoknak

Hogyan tároljam a másolópapírt?