\"Ashen
FőoldalTermékekSzolgáltatásokAkciókKapcsolat
Keresés:
Kiváló minőségű fotónyomtatás otthon a Canon PIXMA iP2600 fotónyomtatóval

A Canon a PIXMA iP2600 bejelentésével még szélesebb közönség számára teszi elérhetővé a kiváló minőségű, otthoni fotónyomtatást. Ez az új, belépő szintű nyomtató a Canon PIXMA iP1800 és a PIXMA iP2500 helyére lépve első osztályú, kiváló minőségű fotónyomtatást biztosít a felhasználóknak.

A 2008-ra újratervezett alacsonyabb kialakításnak és kimeneti tálcának köszönhetően, a kiváló minőség mellett a Canon PIXMA iP2600 nagyszerű megjelenéssel is büszkélkedhet. A nyomtató csomagjában elérhető az Easy-PhotoPrint EX szoftver, amellyel a felhasználók egyszerűen nyomtathatnak képeket. A csomag további részeként az Auto Image Fix alkalmazás az Arcfelismerés és Témaelemzés technológiákat alkalmaz a színek, a kontrasztok és a fényesség finomhangolásához.

A belépő szintű fotónyomtatás piacán a nyomtatási minőség a legfontosabb – mondta Mogens Jensen, a Canon Consumer Imaging Europe vezetője.
Már a Canon PIXMA iP2600 kialakítása is bizonyítja a minőséget, amelyhez hozzájárulnak a kedvező árú csomag nagyfelbontású fényképnyomtatási lehetőségei, amelyek többek között kiemelkedő megjelenésű nyomatokat biztosítanak a felhasználóknak – tette hozzá Jensen.

 

 

Az új Canon PIXMA iP2600 jellemzői:

  • Divatos, új, alacsonyabb kivitel kimeneti tálca
  • 4800 x 1200 dpi felbontású, fotólabor minőségű nyomtatás FINE patronokkal és 2 pikoliteres mikrofúvókás technológiával
  • Fotólabor minőségű, 10x15 cm méretű, szegély nélküli kép nyomtatása 55 másodperc alatt
  • Gyors dokumentumnyomtatás: 22 oldal/perc (fekete-fehér), 17 oldal/perc (színes)
  • A ChromaLife1001 rendszerrel a fotók akár száz évig is megőrzik minőségüket
Megnyerő megjelenésű otthoni fotólabor

A Canon PIXMA iP2600 éjfekete külsejét ezüst kiemelések egészítik ki. Ez a kialakítás általában a magasabb árkategóriájú nyomtatókra jellemző.

Kivételes sebesség
Egy fotólabor minőségével vetekedő nyomat másodpercek alatt elkészül. A mikrofúvókák csupán 2 pikoliter méretű tintacseppeket fújnak a papírra, így a 4800 x 1200 dpi felbontású FINE nyomtatófej rendkívül éles képeket készít. A pontosságot és a sebességet egyesítő Canon PIXMA iP2600 egy 10x15 cm méretű, szegély nélküli képet körülbelül 55 másodperc alatt nyomtat ki. Az albumba helyezett képek a ChromaLife100 rendszernek köszönhetően akár 100 évig is megőrizhetők.
A dokumentumnyomtatás sebessége 22 lap/perc fekete-fehér, és 17 lap/perc színes nyomtatás esetében. A FINE tintarendszere külön fekete pigment tintát is használ a tökéletes szövegnyomtatás érdekében, éles szövegkontúrokkal és éjfekete színmélységgel.

PIXMA kiválóság

A PIXMA sorozat legújabb tagjaként a Canon PIXMA iP2600 az első osztályú Canon képminőséget ötvözi a meglepően egyszerű használattal. A kíváló értéket képviselő Canon PIXMA iP2600 otthoni fotónyomtató a Canon FINE festékkazettáját és az eredeti Canon nyomathordozót használva kiemelkedő minőségű fényképeket és dokumentumokat nyomtat.

Szoftver
A Canon PIXMA iP2600 csomagja tartalmazza a Canon Easy-PhotoPrint EX szoftverét:
A Canon Easy-PhotoPrint EX felhasználóbarát szoftver fényképnyomtatáshoz és más kreatív projektekhez, mint például a naptárak vagy fényképalbumok készítése. Az Easy-PhotoPrint EX a megfelelő méretű és típusú papír kiválasztása mellett olyan további funkciókat is tartalmaz, mint az új automatikus képjavítási (Auto Image Fix), az elmosódott arcok korrigálására szolgáló, a vörösszemhatás-korrekciót megvalósító és a digitális arcsimító funkciókat.

Kompatibilitás
A Canon PIXMA iP2600 a következő operációs rendszerekkel kompatibilis: Windows Vista, XP (SP2), 2000 Professional (SP4) és Mac OS X v 10.3.9-től 10.5-ig.

Papírok
A Canon versenyelőnye a nyomtatóhardver-technológiák piacán elsősorban az eredeti Canon fotópapír és festék használata során jelentkezik. .A Canon papírok változatos és egyre szélesebb körű családját kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy kiválóan együttműködjön a Canon FINE tintasugaras nyomtatási technológiájával. A fotópapírok és más hordozófelületek számos különböző formában (például matricaként), borítással (a mattól a félfényesen át a fényesig) és számos méretben elérhetők, beleértve a hitelkártya méretű, valamint a 10x15 cm, 10x18 cm (széles), 20x25 cm és A4 méretű lapokat. A Glossy Photo Paper “Everyday Use” (GP-501) ideális papír arra, hogy elérhető áron ossza meg digitális fényképeit. A termékcsalád legerősebb tagja, a Photo Paper Pro (PR-101) biztosítja a legjobb minőségű, legtartósabb professzionális eredményt. Emellett elérhetők kétoldalas (PP-101D 13x18 cm és PP-101D A4) fotópapírok és egy kiváló minőségű fényképalbum-készlet, a Photo Album Kit (PAK-101) is.

Technológiai ismertető

FINE
A Canon szabadalommal védett FINE félvezetőgyártási technológiájával készítik az egyedülállóan nagy számban és sűrűn elhelyezett fúvókát tartalmazó nyomtatófejet. A Canon ezzel biztosítja a piacvezető nyomtatási sebességet és minőséget mind a fényképek, mind pedig a dokumentumok nyomtatásakor.
A Canon PIXMA iP2600 modellben lévő FINE nyomtatófejek gyakorlatilag szemcsementes, fotólabor minőségű nyomtatást eredményeznek azáltal, hogy több millió mikroszkopikus, 2 pikoliteres tintacseppet szórnak szét hihetetlen pontosan a minimális, 10 µm átmérőjű mikrofúvókákból.

ChromaLife100
Az elhalványulás megelőzésére a PIXMA a Canon ChromaLife100 technológiáját támogatja, amely az egyedülállóan széles színskálát eredményező eredeti Canon festékeket és a FINE nyomtatófejjel kiválóan együttműködő Canon fotópapírokat jelenti. A nyomtatófej, festék és papír által alkotott „technológiai háromszög” olyan nyomatokat eredményez, amely az ezüst-halogenid képek minőségével és időtállóságával vetekszik. Az albumban tárolt fényképek 100 évig, az üveg mögött tárolt képek 30 évig, a levegővel érintkező képek pedig 10 évig nem halványulnak el. 4

4Az összes adat felgyorsított teszteken alapul, és nem garantálható. A 100 évre vonatkozó adat a PR-101, PP-101/PP-201, SG-201, GP-401, GP-501 papírokra érvényes, ha a képeket műanyag borítás mögött tárolják. A 30 évre vonatkozó adat a PR-101 és PP-101 papírra, míg a 10 évre vonatkozó kizárólag a PR-101 papírra érvényes. A fény és a gázok sebességére vonatkozó adatok tipikus beltéri, közvetlen napsugárzásnak nem kitett környezetet feltételeznek.

 
Költséghatékony fekete-fehér nyomtatás az új, kompakt Canon nyomtatókkal
Új generációs Canon nyomtatóplatform: imageRUNNER ADVACE
Milliárdokat lehetne megtakarítani
Az imagePRESS C1+ egyedi nyomtatási lehetőségek új távlatait nyitja meg.
Versenyképes színek
Most a legkedvezőbb feltételekkel korszerűsítheti irodáját, így csekély erőfeszítéssel biztosíthatja, hogy üzleti kommunikációja a legeredményesebb legyen.
Kiváló színes dokumentumok egyszerűen a Canon iRC1021i nyomtatójával
Hatékony otthoni és irodai munkavégzés a Canon PIXMA MX850 továbbfejlesztett funkcióival
A Canon új PIXMA MX7600 irodai multifunkciós berendezése forradalmasítja az irodai és otthoni nyomtatást
Újabb nagyformátumú nyomtatók a Canontól
A Canon új EOS modellje az igényes amatőr fotósoknak

Hogyan tároljam a másolópapírt?