\"Ashen
FőoldalTermékekSzolgáltatásokAkciókKapcsolat
Keresés:
A Canon új PIXMA MX7600 irodai multifunkciós berendezése forradalmasítja az irodai és otthoni nyomtatást

A Canon a PIXMA MX7600 bejelentésével forradalmasítja az otthoni-, valamint a kis- és közepes méretű irodák számára kifejlesztett nyomtatókat, mivel ez az első olyan multifunkciós tintasugaras nyomtató, amely az új PgR (pigmentreakciós) technológiát használja. A PgR technológiának köszönhetően a Canon PIXMA MX7600 kiváló minőségben nyomtat normál papírra, így lézernyomtatókhoz méltó szöveget, éles, eleven grafikákat és kiváló fényképeket eredményez, professzionális külsőt kölcsönözve ezzel a legfontosabb nyomatoknak.

A Canon PIXMA MX7600 még változatosabb lehetőségeket biztosít a felhasználóknak, mivel egyetlen eszközzel elvégezhetik mindennapos nyomtatási feladataikat, és lézernyomtatókkal vetekedő minőségű marketinganyagokat készíthetnek. A kiváló minőségű dokumentumnyomtatás és fotólabor minőségű fényképnyomtatás mellett a Canon PIXMA MX7600 nagysebességű másolásra, lapolvasásra és faxolásra is használható.

 

„A Canon PIXMA MX7600 bemutatásával a Canon egy forradalmian új és egyben rendkívül versenyképes terméket vezet be a piacra” – mondta Mogens Jensen, a Canon Consumer Imaging Europe vezetője.
„A kiemelkedő nyomtatási minőséggel dolgozó multifunkciós csúcsmodell új lehetőségeket kínál az otthoni és kisméretű irodák tintasugaras nyomtatási feladatainak területén. A Canon PIXMA MX7600 segítségével a felhasználók egyetlen univerzális egységgel elvégezhetik az összes nyomtatási feladatot és több lehetőség közül választhatnak a fényképek és prezentációk nyomtatása során” – tette hozzá Jensen.

PgR – a tintasugaras nyomtatás forradalmasítója
A Canon egyedülálló pigmentreakciós (PgR) technológiájával a fontos szövegek, grafikák és fényképek normál papírra is nyomtathatók, mivel nem áll fenn annak a veszélye, hogy a nyomat átüt, feltekeredik a papír, hogy elkenődik vagy lekopik a tinta, esetleg a képek nedvesség hatására elmosódnak. A PgR segítségével a kevés színes nyomtatást végző kisvállalatok és munkacsoportok jelentős megtakarítást érhetnek el, mivel minden nyomtatási feladatot, valamint másolást, lapolvasást és faxolást egyetlen géppel végezhetnek el. Emellett kiváló minőségben nyomtathatnak az olcsóbb, hagyományos papírra.

A PgR színtelen tintával vonja be a papírt, mielőtt az a nyomtatófejhez ér. A Canon Lucia pigment festékei a színtelen tintához tapadnak, ezáltal teltebbek és tisztábbak a színek, és a tinta jobban rögzül. A feltekeredést, elmosódást és átütést – amely régebben a színes tintasugaras nyomtatáshoz kapcsolódott – gyakorlatilag teljesen megszünteti a tinták kémiai összekapcsolódása. Az eljárás kontrasztos nyomtatást eredményez, amely a nedvességtől és a szövegkiemelő használatától sem mosódik el.
A Canon PIXMA MX7600 a PIXMA Pro9500 által is használt PGI-9 (C, M, Y és PBk) Lucia festékpatronokat használja, emellett két speciális, csak erre a modellre jellemző tintát is alkalmaz: a PGI-9 színtelen tintát a papír előzetes bevonásához, és a PGI-7BK hosszú élettartamú fekete tintát a dokumentumok nyomtatásához. A hagyományos pigment tintákkal szemben a Lucia tinták jobb színsűrűséget, jobb képstabilitást és tartósságot biztosítanak.

 

Hatékony tintasugaras nyomtatás
A Canon PIXMA MX7600 a tökéletes irodai többfunkciós tintasugaras eszköz, mivel sokoldalú, gyors és alacsony a válaszideje. A gyorsindítással² a bekapcsolás után körülbelül 5 másodperc múlva már használható, és pillanatokon belül elkezd nyomtatni, másolni, beolvasni vagy faxolni. A gyorsnyomtatást (fekete-fehér esetében 28 oldal/perc, színes esetében 23 oldal/perc) és gyorsmásolást (fekete-fehér esetében 28 példány/perc, színes esetében 23 példány/perc) két papíradagoló segíti, amely minimalizálja a papír betöltéséhez és cseréjéhez szükséges időt. Kétoldalas nyomtatásra, másolásra és beolvasásra is használható. A Canon PIXMA MX7600 Ethernet hálózatba kapcsolható, amely így lehetővé teszi a távoli nyomtatást és beolvasást a hálózat bármely számítógépéről. A 33,6 kb/mp Super G3 faxmodem minimálisra csökkenti a várakozási időt és az adatátvitel költségét.

 

Kiemelkedő minőség
A Canon PIXMA MX7600 minden funkciója kiváló. A nyomtatáskor a FINE² nyomtatófejek finom színátmeneteket eredményeznek, és kiváló minőségű dokumentumokat nyomtatnak másodpercek alatt. A Canon másolás területén szerzett szakértelmét tükrözi a kettős színskála-feldolgozási technológia², amely teljesen hűen adja vissza a színeket, függetlenül attól, hogy dokumentumokat vagy fényképeket másol.
A Canon PIXMA MX7600 nem csak az egyik legjobb irodai multifunkciós gép, de a PIXMA termékcsalád hagyományaihoz hűen minden igényt kielégítő fényképkezelő is.

A Canon papírok többségével, például a Canon fotópapírokkal kompatibilis Canon PIXMA MX7600 fotólabor minőségű, szegély nélküli fényképeket nyomtat 43 másodperc alatt. Az Auto Image Fix funkció a kép gyengébb részeinek minőségét javítja, például arcfelismeréssel és jelenetelemzéssel optimalizálja az arcok árnyalatát, világosságát és a színtompítást, valamint korrigálja a túl- vagy alulexponálást. A fényképek közvetlenül a nyomtatóra küldhetők a fényképezőgépekből vagy hasonló eszközökről akár a PictBridge² technológiával, akár a Canon PIXMA MX7600 (a legtöbb típussal kompatibilis) memóriakártya-csatlakozóján keresztül.

 

PIXMA kiválóság
A PIXMA multifunkciós készülékek családjának új tagja a Canon PIXMA MX7600 egyszerre biztosít egyedülálló Canon képminőséget és lenyűgöző funkcionalitást. A jó minőséget és hatékonyságot igénylő kis- és középvállalkozások, illetve részlegek számára készült Canon PIXMA MX7600 a PIXMA vadonatúj PgR technológiáját használja, amely a Canon FINE nyomtatófejek, Lucia tinták és az eredeti Canon papírok együttes használatával első osztályú nyomtatási minőséget eredményez.

 

A Canon PIXMA MX7600 technikai jellemzői:
 • A forradalmian új pigment reakciós (PgR) technológia, amelynek köszönhetően a hagyományos papírra nyomtatott grafikák, dokumentumok és fényképek is kiváló minőségűe
 • Nagysebességű, kétoldalas nyomtatásra alkalmas 35 lapos automatikus dokumentumadagoló a lapolvasáshoz és másoláshoz
 • Automatikus kétoldalas nyomtatás és másolás alapvető szolgáltatásként
 • Gyorsindítás – a gép kb. 5 másodperccel a bekapcsolás után már készen áll
 • Gyors nyomtatás: akár 28 oldal/perc (fekete-fehér), illetve 23 oldal/perc (színes) sebességű dokumentumnyomtatás, egy 10x15 cm méretű, szegély nélküli fénykép pedig 43 másodperc alatt készül el fotólabor minőségben, Standard módban
 • Gyors másolás: akár 28 oldal/perc (fekete-fehér), illetve 23 oldal/perc (színes) sebességben
 • Ethernet-csatlakozás
 • Super G3 nagysebességű fax 8 hívószámmal, 100 kódolt hívószámmal, 107 csoporthívással és 250 bejövő oldal tárolására képes kapacitással
 • Fotólabor minőségű fényképnyomtatás a FINE nyomtatófejjel, amely 2 pikoliteres tintacseppekkel dolgozik, és akár 4800x1200 dpi felbontásra is képes
 • Auto Image Fix szolgáltatás az optimális fényképkorrekcióért

További információ

 

A Canon PIXMA MX7600 csomagja a következő szoftvereket tartalmazza
 • Canon MP Navigator EX – Átfogó szoftver a beolvasott képek és dokumentumok kezelésére és szerkesztésére. Az EX verzió számos továbbfejlesztett funkciót tartalmaz: például egyszerűbb lett a keresés és a képek kijelölése, könnyebben használhatóak a PDF-szerkesztő funkciók, valamint számos képkorrigáló és -javító funkció is helyet kapott, mint például a Canon új Auto Image Fix funkciója.
 • Canon Easy-PhotoPrint EX – Felhasználóbarát szoftver fényképnyomtatáshoz és más kreatív projektekhez, mint például a naptárak vagy fényképalbumok készítése. Az Easy-PhotoPrint EX a megfelelő méretű és típusú papír kiválasztása mellett olyan további funkciókat is tartalmaz, mint az automatikus képjavítási (Auto Image Fix), az elmosódott arcok korrigálására szolgáló, a vörösszem-korrekciót megvalósító és a ráncok eltávolítását segítő digitális arcsimító funkciók.
 • Nuance OmniPage SE – Optikai karakterfelismerő alkalmazás, amely a lapolvasóval beolvasott szöveget karakterekké alakítja, amelyek szerkeszthető és kereshető szövegfájlként menthetők.
 • NewSoft Presto! Page Manager – Megkönnyíti a dokumentumok és fényképek beolvasását, megosztását és rendezését. Emellett a felhasználók csoportosíthatják a kapcsolódó fájlokat azok eredeti, saját formátumának módosítása nélkül is.

Kompatibilitás
A Canon PIXMA MX850 kompatibilis a Windows Vista, XP (SP2), 2000 (SP4) és a Mac OSX v10.3.9 - 10.5 operációs rendszerekkel.

 

Technológiai ismertető

 

FINE
A Canon szabadalommal védett FINE félvezetőgyártási technológiájával készítik az egyedülállóan nagy számban és sűrűn elhelyezett fúvókát tartalmazó nyomtatófejet. A Canon ezzel biztosítja a piacvezető nyomtatási sebességet és minőséget mind a fényképek, mind pedig a dokumentumok nyomtatásakor.
A Canon PIXMA MX7600 modellben lévő FINE nyomtatófejek szemcsementes, fotólabor minőségű nyomtatást eredményeznek azáltal, hogy több millió mikroszkopikus, 2 pikoliteres tintacseppet helyeznek hihetetlen pontossággal a 10 mm átmérőjű fúvókákból.

 

PgR technológia
A Canon egyedülálló pigmentreakciós (PgR) technológiája forradalmasítja a tintasugaras nyomtatást. Professzionális minőségben nyomtathat szöveget, grafikákat és fényképeket bármilyen (legalább 64 g/m2 sűrűségű) hagyományos papírra, és biztos lehet benne, hogy a papír nem fog feltekeredni, a tinta pedig nem kenődik el, nem fakul ki és nem mosódik el nedvesség hatására. A PgR színtelen tintája bevonja a normál papír felületét, miközben a görgők a nyomtatófejhez továbbítják azt. Ezután amikor a Lucia pigment festéket felviszi a papírra, az rögtön a színtelen tintával érintkezik. Ahelyett, hogy a tinta ráfolyna a papírra, és átütne vagy elkenődne, a Lucia tinta reakcióba lép a PgR színtelen tintájával, amely azonnal rögzíti. Ez élesebb, telítettebb, tisztább színeket és robusztusabb nyomtatást eredményez.

 

Lucia tinták
A Canon Lucia tintáit használja a Canon PIXMA Pro9500 is. Ezeket a tintákat úgy fejlesztették ki, hogy jobb színsűrűséget, élesebb szöveget, valamint kivételes képstabilitást és -tartósságot biztosítsanak. A Canon PIXMA MX7600 PgR technológiájának köszönhetően ezeket a tintákat már hagyományos papírra történő fotó- és grafikanyomtatáshoz is lehet használni.

 

DCG feldolgozási technológia
A kettős színrendszer feldolgozási technológia (DCG) biztosítja a legjobb színvisszaadást a dokumentumok másolásakor és a fotók újranyomtatásakor. A rendszer két különböző, az emberi színérzékelésnek pontosan megfelelő színkezelési eljárást használ, így a még jobb színvisszaadás mellett kiváló olvashatóságot biztosít az első és második generációs másolatok esetében is.

 

Gyorsindítás
A „gyorsindítás” szó arra utal, hogy a PIXMA multifunkciós gépek bekapcsolás után az eddigi legrövidebb idő alatt lesznek használatra készek. Ezáltal a felhasználó amellett, hogy gyorsabban bekapcsolhatja a gépet, a funkciókat (például a másolást és a lapolvasást) is hamarabb használhatja. A Canon PIXMA MX7600 5 másodperccel a bekapcsoló gomb megnyomása után készen áll a működésre

 

 Költséghatékony fekete-fehér nyomtatás az új, kompakt Canon nyomtatókkal
Új generációs Canon nyomtatóplatform: imageRUNNER ADVACE
Milliárdokat lehetne megtakarítani
Az imagePRESS C1+ egyedi nyomtatási lehetőségek új távlatait nyitja meg.
Versenyképes színek
Most a legkedvezőbb feltételekkel korszerűsítheti irodáját, így csekély erőfeszítéssel biztosíthatja, hogy üzleti kommunikációja a legeredményesebb legyen.
Kiváló színes dokumentumok egyszerűen a Canon iRC1021i nyomtatójával
Hatékony otthoni és irodai munkavégzés a Canon PIXMA MX850 továbbfejlesztett funkcióival
Kiváló minőségű fotónyomtatás otthon a Canon PIXMA iP2600 fotónyomtatóval
Újabb nagyformátumú nyomtatók a Canontól
A Canon új EOS modellje az igényes amatőr fotósoknak

Jobbak-e a multifunkciós készülékek?