\"Ashen
FőoldalTermékekSzolgáltatásokAkciókKapcsolat
Keresés:
TermékekIrodai nyomtató-másoló fekete-fehér készülékekCANON iR 2535i/2545i
Ashen - az intelligens irodaAshen - az intelligens irodaKövetkező termék
Lapolvasók

Lapolvasók
Irodai nyomtató-másoló készülékek

Irodai nyomtató-másoló színes lézeres készülékek
Irodai nyomtató-másoló fekete-fehér készülékek
Nagyformátumú nyomtatók

Nagyformátumú nyomtatók
Professzionális nyomtatási-másolási megoldások

Professzionális színes készülékek
Professzionális fekete-fehér készülékek
Nyomtatók

Tintasugaras nyomtatók
Lézernyomtatók
Kompakt fotónyomtatók
Fax készülékek

Tintasugaras faxok
Lézerfaxok
Multifunkciós készülékek

Multifunkciós tintasugaras készülékek
Multifunkciós lézeres készülékek
Fényképezőgépek

Digitális kompakt fényképezőgépek
Digitális tükörreflexes fényképezőgépek
Objektívek
Videokamerák

Digitális videokamerák
DVD-re rögzítő digitális videokamerák
Professzionális videokamerák
Flash memóriába/Kártyára rögzítő digitális videokamerák
Multimédia projektorok

Multimédia projektorok
Dokumentumbeolvasók, archiváló rendszerek

Nagyteljesítményű dokumentum-beolvasók
Dokumentumkezelő megoldások
Korábbi modellek

Irodai nyomtató-másoló készülékek
CANON iR 2535i/2545i
TermékleírásTechnikai paraméterekLetöltések

A kompakt készülék költséghatékony fekete-fehér és színes beolvasást kínál a kis és közepes méretű munkacsoportok számára, akár 35/45 oldal/perc ill. másolat/perc sebességgel. Az intuitív érintőképernyős kijelző, a remek energiahatékonyság és a belső finiser mind az idő- és költségtakarékos működést szolgálja.

Funkciók

  • Nyomtatás, másolás, beolvasás, opcionális i-Send és fax funkció

  • Max. 35/45 oldal/perc ill. másolat/perc, 3,9 mp-es elsőmásolat-készítés

  • Max. 2300 lapos papírkapacitás

  • Kompakt kivitel és intuitív érintőképernyős kijelző

  • Hálózatkész működés, Printer Control Language (PCL) és opcionális PostScript támogatás

  • Széles körű beállítási lehetőségek

  • Energiahatékonyság

 

További információk

Költséghatékony és produktív munkavégzés a munkacsoportban egyetlen multifunkciós készülék segítségével
Az új imageRUNNER 2500 szériájú fekete-fehér multifunkciós készülékek kis és közepes vállalkozások számára teszik lehetővé a kiemelkedő produktivitás elérését hely- és költségtakarékosság mellett. A számos működési sebességgel és konfigurációban kapható imageRUNNER 2500 széria költséghatékony nyomtatást, másolást, színes beolvasást és fejlett i-Send dokumentumelosztást tesz lehetővé hálózati mappákba és e-mailre – mindezt egyetlen felhasználóbarát készüléken.

Növelje produktivitását
A nagy méretű érintőképernyős kijelző intuitív menükkel kiegészülve egyszerű használatot tesz lehetővé az imageRUNNER 2500 széria készülékein: a felhasználók kevesebb idő alatt többet tudnak elvégezni. A színes i-Send funkció hatékonyabb munkával formálja át az üzleti folyamatokat. A felhasználók gyorsan és hatékonyan végezhetnek színes beolvasást számos célhelyre, beleértve a hálózati és FTP-mappákat valamint e-mail címeket. A fejlett LDAP kereséssel gyorsabb és egyszerűbb az e-mailre történő továbbítás: ezt támogatja a gyors címfelbontás is, amely előreviszi az irodai munkafolyamatot. A további kényelem érdekében ezeken a modelleken elérhető a közvetlen USB-memóriahordozóról történő beolvasás.

Gyors válaszidő
A 35/45 oldal/perc sebesség kielégíti a fekete-fehér nyomtatás napi igényét, emellett mindössze 3,9/3,9 mp-es elsőmásolat-készítési idő és alvó módból rendkívül gyors helyreállás érhető el. A max. 2300 lapos papírkapacitású multifunkciós nyomtatók kiválóan használhatók a leterhelt kis és közepes munkacsoportok nagy nyomtatási és másolási igényeinek kielégítésére.

Minőségi eredmény és rugalmas hordozókezelés
Az imageRUNNER 2500 széria kiemelkedő, 1200 dpi* nyomtatási minősége akár A3-as méretig elérhető opcionális tűzés és leválogatás funkcióval.
* UFRII-LT illesztőprogram.

Rendkívüli megbízhatóság és támogatás
A felhasználó bizton számíthat a folyamatos, jó minőségű teljesítményre a megnövelt tartósság és szervizelhetőség jóvoltából. A távdiagnosztikát támogató Canon e-Maintenance eszközzel tovább növelheti a működési időt, amellett automatizált mérőleolvasások és a fogyóeszközök követése is lehetséges: mindez csökkenti az adminisztrációra szánt időt. A Canon világszínvonalú szerviztámogató részlege szakértő telepítést, oktatást és helyszíni szervizelést kínál fel az előre meghatározott szintű szolgáltatási megállapodások mellett. Csak annyit fizet, amennyit nyomtat. Így jobb költségfelügyelet valósulhat meg. A maradéktalan ügyfélélmény elérését prioritásként kezeljük: ügyfeleink 93%-a* elégedett a berendezés javítására szánt idővel.
*Szervizelés utáni felmérés a TNS NIPO alapján. 2009 januárjától júliusig. 16 059 felhasználó vett részt benne.

Egyszerű kezelés és integrálás
Minden készülék egyszerűen integrálható a meglévő informatikai hálózatba és rendszerekbe (PCL és opcionális PostScript támogatás). Az iW Management Console (iWMC) csatlakoztatását követően az egész készülékpark egyetlen helyről kezelhető és felügyelhető. A részlegazonosító-kezelés megvédi a fontos beállításokat és megkönnyíti a nyomtatási költségek követését és szabályzását. A még biztonságosabb nyomtatás és számvitel érdekében a készülékek az uniFLOW Output Manager eszközzel kompatibilis állapotra frissíthetők.

Környezetre gyakorolt hatása minimális
Az EnergyStar tanúsítvánnyal rendelkező modellek kivételesen energiahatékonyan működnek: alvó módban mindössze 1,5 watt a fogyasztásuk, ezzel energiát és költségeket takaríthat meg. A rendkívül produktív, alaptartozék kétoldalas nyomtatás egyszerre költség-, idő- és papírtakarékos.

CANON iR 2535i/2545i
A kompakt készülék költséghatékony fekete-fehér és színes beolvasást kínál a kis és közepes méretű munkacsoportok számára.
E-mail