\"Ashen
FőoldalTermékekSzolgáltatásokAkciókKapcsolat
Keresés:
TermékekTintasugaras nyomtatókCANON PIXMA iP2600
Ashen - az intelligens irodaAshen - az intelligens irodaKövetkező termék
Lapolvasók

Lapolvasók
Irodai nyomtató-másoló készülékek

Irodai nyomtató-másoló színes lézeres készülékek
Irodai nyomtató-másoló fekete-fehér készülékek
Nagyformátumú nyomtatók

Nagyformátumú nyomtatók
Professzionális nyomtatási-másolási megoldások

Professzionális színes készülékek
Professzionális fekete-fehér készülékek
Nyomtatók

Tintasugaras nyomtatók
Lézernyomtatók
Kompakt fotónyomtatók
Fax készülékek

Tintasugaras faxok
Lézerfaxok
Multifunkciós készülékek

Multifunkciós tintasugaras készülékek
Multifunkciós lézeres készülékek
Fényképezőgépek

Digitális kompakt fényképezőgépek
Digitális tükörreflexes fényképezőgépek
Objektívek
Videokamerák

Digitális videokamerák
DVD-re rögzítő digitális videokamerák
Professzionális videokamerák
Flash memóriába/Kártyára rögzítő digitális videokamerák
Multimédia projektorok

Multimédia projektorok
Dokumentumbeolvasók, archiváló rendszerek

Nagyteljesítményű dokumentum-beolvasók
Dokumentumkezelő megoldások
Korábbi modellek

Irodai nyomtató-másoló készülékek
CANON PIXMA iP2600
TermékleírásTechnikai paraméterekLetöltések
  • Divatos, új, alacsonyabb kivitel kimeneti tálca
  • 4800 x 1200 dpi felbontású, fotólabor minőségű nyomtatás FINE patronokkal és 2 pikoliteres mikrofúvókás technológiával
  • Fotólabor minőségű, 10x15 cm méretű, szegély nélküli kép nyomtatása 55 másodperc alatt
  • Gyors dokumentumnyomtatás: 22 oldal/perc (fekete-fehér), 17 oldal/perc (színes)
  • A ChromaLife1001 rendszerrel a fotók akár száz évig is megőrzik minőségüket
Megnyerő megjelenésű otthoni fotólabor
A Canon PIXMA iP2600 éjfekete külsejét ezüst kiemelések egészítik ki. Ez a kialakítás általában a magasabb árkategóriájú nyomtatókra jellemző.

Kivételes sebesség
Egy fotólabor minőségével vetekedő nyomat másodpercek alatt elkészül. A mikrofúvókák csupán 2 pikoliter méretű tintacseppeket fújnak a papírra, így a 4800 x 1200 dpi felbontású FINE nyomtatófej rendkívül éles képeket készít. A pontosságot és a sebességet egyesítő Canon PIXMA iP2600 egy 10x15 cm méretű, szegély nélküli képet körülbelül 55 másodperc alatt nyomtat ki. Az albumba helyezett képek a ChromaLife100 rendszernek köszönhetően akár 100 évig is megőrizhetők. A dokumentumnyomtatás sebessége 22 lap/perc fekete-fehér, és 17 lap/perc színes nyomtatás esetében. A FINE tintarendszere külön fekete pigment tintát is használ a tökéletes szövegnyomtatás érdekében, éles szövegkontúrokkal és éjfekete színmélységgel.

PIXMA kiválóság
A PIXMA sorozat legújabb tagjaként a Canon PIXMA iP2600 az első osztályú Canon képminőséget ötvözi a meglepően egyszerű használattal. A kíváló értéket képviselő Canon PIXMA iP2600 otthoni fotónyomtató a Canon FINE festékkazettáját és az eredeti Canon nyomathordozót használva kiemelkedő minőségű fényképeket és dokumentumokat nyomtat.

Szoftver
A Canon PIXMA iP2600 csomagja tartalmazza a Canon Easy-PhotoPrint EX szoftverét:
A Canon Easy-PhotoPrint EX felhasználóbarát szoftver fényképnyomtatáshoz és más kreatív projektekhez, mint például a naptárak vagy fényképalbumok készítése. Az Easy-PhotoPrint EX a megfelelő méretű és típusú papír kiválasztása mellett olyan további funkciókat is tartalmaz, mint az új automatikus képjavítási (Auto Image Fix), az elmosódott arcok korrigálására szolgáló, a vörösszemhatás-korrekciót megvalósító és a digitális arcsimító funkciókat.

Kompatibilitás
A Canon PIXMA iP2600 a következő operációs rendszerekkel kompatibilis: Windows Vista, XP (SP2), 2000 Professional (SP4) és Mac OS X v 10.3.9-től 10.5-ig.

Papírok
A Canon versenyelőnye a nyomtatóhardver-technológiák piacán elsősorban az eredeti Canon fotópapír és festék használata során jelentkezik. A Canon papírok változatos és egyre szélesebb körű családját kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy kiválóan együttműködjön a Canon FINE tintasugaras nyomtatási technológiájával. A fotópapírok és más hordozófelületek számos különböző formában (például matricaként), borítással (a mattól a félfényesen át a fényesig) és számos méretben elérhetők, beleértve a hitelkártya méretű, valamint a 10x15 cm, 10x18 cm (széles), 20x25 cm és A4 méretű lapokat. A Glossy Photo Paper "Everyday Use" (GP-501) ideális papír arra, hogy elérhető áron ossza meg digitális fényképeit. A termékcsalád legerősebb tagja, a Photo Paper Pro (PR-101) biztosítja a legjobb minőségű, legtartósabb professzionális eredményt. Emellett elérhetők kétoldalas (PP-101D 13x18 cm és PP-101D A4) fotópapírok és egy kiváló minőségű fényképalbum-készlet, a Photo Album Kit (PAK-101) is.

Technológiai ismertető

FINE
A Canon szabadalommal védett FINE félvezetőgyártási technológiájával készítik az egyedülállóan nagy számban és sűrűn elhelyezett fúvókát tartalmazó nyomtatófejet. A Canon ezzel biztosítja a piacvezető nyomtatási sebességet és minőséget mind a fényképek, mind pedig a dokumentumok nyomtatásakor.
A Canon PIXMA iP2600 modellben lévő FINE nyomtatófejek gyakorlatilag szemcsementes, fotólabor minőségű nyomtatást eredményeznek azáltal, hogy több millió mikroszkopikus, 2 pikoliteres tintacseppet szórnak szét hihetetlen pontosan a minimális, 10 ?m átmérőjű mikrofúvókákból.

ChromaLife100
Az elhalványulás megelőzésére a PIXMA a Canon ChromaLife100 technológiáját támogatja, amely az egyedülállóan széles színskálát eredményező eredeti Canon festékeket és a FINE nyomtatófejjel kiválóan együttműködő Canon fotópapírokat jelenti. A nyomtatófej, festék és papír által alkotott "technológiai háromszög? olyan nyomatokat eredményez, amely az ezüst-halogenid képek minőségével és időtállóságával vetekszik. Az albumban tárolt fényképek 100 évig, az üveg mögött tárolt képek 30 évig, a levegővel érintkező képek pedig 10 évig nem halványulnak el.
CANON PIXMA iP2600
Belépő szintű nyomtató, kiváló minőségű fotónyomtatást biztosít a felhasználóknak. A 10x15 cm méretű, szegély nélküli kép nyomtatását mindössze 55 másodpercben elvégzi, fotólabor minőségű, 4800x1200 dpi felbontású képeket nyomtat. A FINE integrált nyomtatókazettája 2 pikoliteres tintacseppekkel dolgozik, ezzel kategóriájának legjobb képminőségét nyújtja.
E-mail